JUWEL AKVARIE LED LIDO 120

kr. 1.895,00

Cubic – med en følelse af klare linjer sætter LIDO 120 LED stilfulde accenter. Med en bredde på 61 cm og den specielle højde på 58 cm giver LIDO 120 LED en overraskende plads til det individuelle design af din undervandsverden.
Sikkerhedsunderrammen sikrer en særlig sikker stabilitet, og giver nem installation af akvariet uden særlige krav.
Produktet er udviklet i Tyskland. Materialerne er af høj kvalitet og med perfekt koordineret teknologi sikres maksimal sikkerhed, hvilket giver LIDO 120 LED lang levetid.

Meget billig!
Leveringstid: 2-7 hverdage.
Skal afhentes ved butiksdøren.

Compare
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

MultiLux LED / belysning
Strålende belysning og fremragende plantevækst er, hvad den moderne MultiLux LED-belysningsteknologi fra JUWEL tilbyder.
De udskiftelige 12 Watt LED rør DAY og NATURE producerer et optimalt lysspektrum med samtidige energibesparelser på op til 50 % i forhold til T5.
MultiLux LED-belysningssystemet på Lido 120 LED gør det muligt at arbejde i akvariet, selv når belysningen er tændt.
Den ultralydsvejsede belysningsenhed er 100 procent vandtæt, og opfylder de høje europæiske sikkerhedsstandarder.

Bevist millioner af gange: Bioflow M / filter system
For optimal filtrering er LIDO 120 LED udstyret med en kraftig Bioflow M. Dette interne filter kombinerer effektivitet med sikkerhed, og danner hjertet af et JUWEL akvarium. Han følger princippet “Vandet forbliver i akvariet!” og dermed repræsenteres den sikreste måde at filtrere et akvarium på. Bioflow M er udstyret med fem kraftige filtermedier og en stille, kraftfuld Eccoflow 500 cirkulationspumpe.

AquaHeat 100 W / kontrolvarmer
Den korrekte temperatur i LIDO 120 LED sikres af JUWEL 100 watt varmestyre, som er optimalt integreret i Bioflow M filtersystemets vandkreds.
Takket være brugen af ​​sølvkontakter af høj kvalitet og slagfast borsilicatglas opfylder JUWEL-standardvarmeren de højeste krav til funktion og sikkerhed og er selvfølgelig TÜV/GS-certificeret.

Yderligere information

Farve

Hvid, Sort, Mørkebrun, Eg