TICKLESS PET

kr. 249,00

TICKLESS PET holder flåter og lopper væk uden brug af farlige kemikalier.
Ved at fastgøre den brugervenlige, lille boks til din kat eller hundens halsbånd, holder du parasitter væk i op til 9-12 måneder efter aktivering, og giver dig og dit dyr mulighed for at nyde naturen.

Compare
Kategorier: ,

Beskrivelse

Boksen udsender ultralydsimpulser, som ikke opfattes af mennesker og dyr, men forstyrrer parasitternes evne til at orientere sig, og således holde dem væk fra dit dyr.
Driftsområdet er ca. 1,5 meter. Boksen er først og fremmest beregnet til forebyggende formål.
Miljøvenligt indhold: Ingen kemikalier eller lugt, der gør det sikkert for unge dyr såvel som for ældre, syge eller gravide dyr.

INSTRUKTIONER:
Anbring TICKLESS Pet på halsbåndet med gitter udad fra dyrets krop. Fjern fanen for at aktivere boksen.
En rød lampe blinker fire gange for at indikere, at boksen er tændt. Du kan kontrollere, at den fungerer når som helst ved at trykke på knappen en gang og bemærke, om LED’en blinker som svar.
Produktet er ikke vandtæt, men det er meget modstandsdygtigt over for fugtighed (IP13). Hvis kassen bliver våd, skal den tørres med det samme for at forhindre vandskade.
Fordi boksen er så lille, bør det opbevares utilgængeligt for små børn. Ved normale temperaturer kan dosis holde parasitter væk i 9-12 måneder efter aktivering.

ADVARSEL:
For at sikre effektivitet skal boksen altid være fastgjort til dyret. Effektiviteten afhænger af tilstanden på dyrets pels, såvel som mængden af ​​parasitter i området.
Ikke egnet til at fjerne flåter eller lopper på dyr, der allerede er inficeret.
For at garantere den bedst mulige beskyttelse anbefaler vi også at tage andre forholdsregler (shampoo, træffe foranstaltninger for at reducere flåter og lopper i det nærmeste miljø). I nogle tilfælde er det – i områder med mange parasitter – muligt for enkelte flåter at fastgøre sig til dyret, selvom det bærer dåsen. Hvis dette sker, skal flåten fjernes som sædvanligt så hurtigt som muligt.