AQUAEL HYPERMAX 4500

kr. 2.895,00

Hypermax er et state-of-the-art beholderfilter, der vil give fremragende filtreringskvalitet selv i de største akvarietanke. Intuitivitet, elektronisk betjening og sikkerhed ved brug gør filteret velegnet til både erfarne og uerfarne akvarister. Høj kvalitet, som Aquael-produkter har været kendt for i næsten 40 år, garanterer pålidelighed og holdbarhed i driften.
4500 liter i timen. For akvarier fra 200-1500 liter.

OBS.: Skal afhentes i butikken, ellers aftale om betaling for fragt.

Compare
Kategorier: ,

Beskrivelse

Beskrivelse

Der er strøm…

Hypermax har en enorm filtreringskapacitet på 4,2 gallons. Dette, sammen med den mest effektive, energieffektive og elektronisk styrede pumpe på markedet, bestemmer evnen til at håndtere akvarier med et stort kapacitetsområde: fra 50 til så meget som 400 gallons. Et sæt med 2 indløbsslanger og 2 udløbsslanger sikrer tilstrækkelig vandcirkulation i hele akvariet, hvilket effektivt forhindrer dannelsen af ​​døde zoner i akvariet.

…og sikkerhed

Aquael produkter garanterer en høj standard for sikkerhed i brug. For det første er Hypermax drevet af en sikker 24-volts driftsspænding, som ikke udgør nogen fare for menneskers liv og helbred. For det andet, i tilfælde af rotorblokering, vil enheden automatisk lukke ned, hvilket forhindrer eskalering af konsekvenserne af fejlen. Derudover vil vi blive underrettet om begivenheden med et lydsignal og pulserende funktions-LED’er. Hypermax vil reagere på samme måde i tilfælde af manglende rotor i motorkammeret.

For professionelle og begyndere

Du kan være sikker på at betjene Hypermax, selvom du er nybegynder akvarist. Vores designere har sikret, at brugen er komfortabel og intuitiv i alle detaljer: fra det brugervenlige kontrolpanel til hjulene, der giver dig mulighed for at flytte enheden komfortabelt. Gennemprøvede og patenterede funktionaliteter, der tidligere blev brugt i de højt ansete ULTRAMAX-filtre, blev også anvendt. Disse omfatter et forfilter og systemer: dobbelte kugleventiler og selvfyldning af filteret. Disse løsninger har modtaget positiv feedback fra akvarister i årevis. Vi er overbeviste om deres pålidelighed.

Forfilter

Rummeligt 0,4 gal forfilter indbygget i enhedens dæksel tilbageholder effektivt store urenheder, hvilket reducerer hyppigheden af ​​servicering af filteret markant. Rengøring af selve forfilteret er meget enkel og kræver ikke engang at fjerne enheden fra kabinettet. Løft blot låget, fjern svampen fra kurven og skyl den under rindende vand.

Dobbelt kugleventilsystem

Akvarister ved, at et kritisk trin i arbejdet, der kræver adgang til det indre af filteret, normalt er afbrydelsen af ​​indløbs- og udløbsslangerne fra enheden. Det resterende vand i filteret løber normalt ud på gulvet, hvilket forårsager berettiget irritation. For at undgå dette bruger Hypermax et patenteret system af dobbelte kugleventiler. De lukker samtidig filterets ind- og udløb i låget og slangernes lumen og blokerer for ukontrolleret vandudslip.

Selvhældning af filteret

At du skal gøre er at lave 2 til 4 bevægelser af stemplet, og du er færdig. Filteret vil blive oversvømmet med akvarievand. Enkel?

Et sæt tilbehør, der er nødvendigt for at installere og starte filteret inkluderet:

– slanger

– albuer

– overløbsrør

– sprinkler system

– patroner til filtermediekurve:

STANDARDSVAMP 10 PPI forfiltersvamp

STANDARDSVAMP 20 PPI svamp

STANDARDSVAMP 30 PPI svamp

– 2 tomme filtermediekurve – der skal fyldes efter dit akvariums behov. Vi anbefaler at vælge filtermedier fra vores brede udvalg:

BioCeraMAX 600

BioCeraMAX 1200

BioCeraMAX 1600

CarboMAX Plus

ZeoMAX Plus

NitroMAX Pro

PhosMAX Pro