NorthFin Cichlid Flake Formula

kr. 230,00

Anbefales til: En bred vifte af kødædende og altædende cichlider.

Ikke på lager

Compare
Kategori:

Beskrivelse

NorthFins Cichlid Flake-formel er specieltlavet til – naturligt – at forbedre dine fisks velvære og farver. Uden brug af unødvendige farvetilsætningsstoffer eller fyldstoffer er dine cichlider let i stand til at fordøje og absorbere flere næringsstoffer. Dette giver dine fisk mulighed for at få deres fulde farvespektrum. At have sunde cichlider, betyder masser af livlig- og farverig adfærd i din tank.

Tilgængelig pakningsstørrelse: 350 g (svarende til ca. 2 liter)
Emballagetype: Genanvendelig “Euro-tainer” spand med håndtag
Type: Flake

Hovedingredienser:

Antarktis Krill – Den antarktiske krill (Euphausia superba) er en art af krill, også kaldet lyskrebs, der findes i havet omkring Antarktis. Dette lille krebsdyr er hjørnestenen i det antarktiske økosystem i Sydhavet.
Det er en rejerlignende marine hvirvelløse (“uden rygsøjle” eller “uden ryghvirvler”) dyr.
Hver krill består af ca. 15% protein af høj kvalitet, der indeholder vitale aminosyrer og ca. 3% fedt og vitaminer. Det leverer mineraler som jern, fosfor og calcium. Det er også en naturlig kilde til carotenoider, som frembringer de stærke og levende farver i din fisk.
Indeholder en høj koncentration af Asthaxantin, som er et kraftigt naturligt pigment og antioxidant. Over 95% af pigmenterne i krill er i form af astaxantin. Astaxantin er ikke kun et naturligt pigment, men fungerer også som en fotoprotektor og antioxidant. Desuden er det blevet bevist, at astaxantin har en virkning i væksthastigheder og immunmodulation af både fisk og rejer. Antarktis Krill er fanget i det klare Antarktiske Ocean, og behandles inden for en time, og er pakket ombord på specialudstyrede skibe for at sikre sin friskhed, smag og superlative kvalitet. Således også et nyttigt fødevareprodukt til mennesker.

Høj Omega-3 Sildemel – Det højeste kvalitetsfiskemel.

Sildemel indeholder en højere koncentration af DHA, der fremmer sund udvikling, vækst og farvning i fisk. Ferskfanget og frosset.

Certificeret Organisk Kelp – En type søgræs.
Kelp leverer ca. 60 mineraler, 21 aminosyrer og 12 vitaminer. Det giver også nitrogen, kalium, mikronæringsstoffer, kulhydrater og vigtige plantehormoner. Den regelmæssige brug af Kelp som fodertilskud hjælper med at øge brugen af alle ingredienser i en komplet foderration, hvilket forbedrer dine fisks generelle sundhed og ydeevne. Kelp er en meget god og naturlig kilde til K-vitamin. Næsten alle typer fiskefoder burde bruge Kelp i stedet for syntetisk K-vitamin.

Spirulina – Disse 100% naturlige blågrønne alger er fyldt med rå proteiner og en bred vifte af vitaminer og mineraler, som fremmer optimal sundhed og forbedre immunfunktionen.
Spirulina indeholder også beta-caroten og andre naturlige pigmenter til farveforbedring.

Ingredienser:
Omega-3 Sildmel, Sardinmel, Hvedemel, Organisk Kelp (Laminarialer), Spirulina, hvidløg (Allium Sativum), lecithin, cholinchlorid, L-ascorbyl-2-polyfosfat (kilde til vitamin C), Astaxanthin, (mono- og diglycerider, blandede tocopheroler, citronsyre, rosmarin) Konserveringsmiddel, manganproteinat, zinkproteinat, Kobberproteinat, kalciumiodat, jernproteinat, koboltproteinat, calciumcarbonat, natriumselenit, vitamin A-acetat, vitamin D3-supplement, dl-alfa-tocopherylacetat (vitamin E-supplement), vitamin B12-supplement, riboflavin-5-fosfat, niacin, d -Calciumpantothenat, Menadione Sodium Bisulfit-kompleks (kilde til vitamin K-aktivitet), folsyre, Thiamin-mononitrat, Pyridoxin-hydrochlorid, Biotin.

Garanteret analyse:
Råprotein (min): 40%
Råt fedtstof (min): 5%
Råfiber (maks.): 5%
Fugtighed (maks.): 9%
Ask (maks.): 9%