NorthFin Community Flake Formula

kr. 264,00

Anbefales til: En bred vifte af ferskvands, planteædere og omnivore fisk. (Selskabsfisk).

Ikke på lager

Compare
Kategori:

Beskrivelse

Tilgængelig pakningsstørrelse: 350 g (svarende til ca. 2 liter)
Emballagetype: Genanvendelig “Euro-tainer” spand med håndtag
Type: Flake

NorthFin Community Flake Formula er designet til en bred vifte af selskabsfisk, og indeholder generøse niveauer af høj DHA Omega-3, Kelp og Antarktisk Krill. Omega-3 fedtsyrer hjælper med at nedbryde og absorbere flere næringsstoffer fra Kelp og krillen. Dette gør det muligt for dine selskabsfisk let at absorbere de proteiner og næringsstoffer, de har brug for, for at bevare deres fuldfarvespektrum og helbred.

Tilgængelig pakningsstørrelse: 350 g (svarende til ca. 2 liter)
Emballagetype: Genanvendelig “Euro-tainer” spand med håndtag
Type: Flake

Hovedingredienser:

Antarktisk krill – Krill indeholder proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler af høj kvalitet. Det er også en naturlig kilde til karotenoider, der frembringer de rige- og levende farver på dine fisk. Indeholder en høj koncentration af Astaxanthin, som er et kraftfuldt naturligt pigment og antioxidant.

Høj DHA Omega 3 – Højkvalitets sildemel indeholder en højere koncentration af DHA, der fremmer sund udvikling, vækst og farve i fisk. Friskfanget og frosset.

Certificeret organisk kelp – En type marine tang. Kelp leverer cirka 60 mineraler, 21 aminosyrer og 12 vitaminer. Det giver også kvælstof, kalium og mikronæringsstoffer. Forbedrer den samlede sundhed og aktivitet for dine fisk.

Spirulina – Disse 100% naturlige blågrønne alger er fyldt med rå proteiner og en bred vifte af vitaminer og mineraler for at fremme optimal sundhed og forbedre immunfunktionen. Det indeholder også beta-caroten og andre naturlige pigmenter til farveforbedring.

Calcium Montmorillonite Clay – Anerkendt næringsstof, afgiftende middel og bakteriedræbende. Indeholder 67 mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, mangan, kalium, silica og mere. Tilvejebringer også vigtige sporstoffer. Hjælper med at kompensere for tidligere diætmangler. Det har vist sig at være effektivt til fjernelse af mycotoxiner, svampe, tungmetal og andre toksiner fra dyrens tarmspor.

Astaxanthin – En type carotenoid, der er ansvarlig for de rød-orange farver i nogle prydfisk. Dyr, der er pigmenteret med Astaxanthin, får en mere naturlig jævn farvning.

Ingredienser: Antarktis Krill (Euphausia Superba), Høj DHA Omega-3, Sardinmel, hvedemel, organisk kelp (Laminariales), Spirulina, hvidløg (Allium sativum), lecithin, jernoxid, cholinchlorid, L-ascorbyl-2-polyphosphat (kilde til C-vitamin), Astaxanthin, (mono- og diglycerider, blandede tocopheroler, citronsyre, rosmarin) Konserveringsmiddel, manganproteinat, Zinkproteinat, kobberproteinat, kalciumjodat, jernproteinat, koboltproteinat, calciumcarbonat, natriumselenit, vitamin A-acetat, vitamin D3-supplement, dl-alfa-tocopherylacetat (vitamin E-supplement), vitamin B12-supplement, riboflavin-5-phosphat, Niacin, d-Calcium Pantothenate, Menadione Sodium Bisulfite Complex (kilde til vitamin K-aktivitet), folsyre, Thiamin Mononitrat, Pyridoxin Hydrochloride, Biotin.

Garanteret analyse:
Råprotein (min): 40%
Råt fedtstof (min): 5%
Råfiber (maks.): 5%
Fugtighed (maks.): 9%
Ask (maks.): 9%