NorthFin Kelp Flake Formula

kr. 298,00

Anbefales til: En bred vifte af ferskvands-planteædere og omnivore fisk.

Ikke på lager

Compare
Kategori:

Beskrivelse

NorthFin fokuserer på sundheden for dine planteædere. I modsætning til andre herbivore-flageformler bruger NorthFin Kelp Flake Formula premium organisk certificeret Kelp som hovedbestanddel. Perfekte målinger af spirulina og astaxanthin tilføjes for at sikre, at din planteædende fisk får en fuldt ernæringsmæssigt, afbalanceret diæt. Vores Kelp Flake-formel giver dem mulighed for, at trives som ved deres levesteder med et stærkt og sundt immunsystem, hvilket skaber et mere aktivt akvarium.

Tilgængelig pakningsstørrelse: 350 g (svarende til ca. 2 liter)
Emballagetype: Genanvendelig “Euro-tainer” spand med håndtag
Type: Flake

Hovedingredienser:

Certificeret Organisk Kelp – En type søgræs.
Kelp leverer ca. 60 mineraler, 21 aminosyrer og 12 vitaminer. Det giver også nitrogen, kalium, mikronæringsstoffer, kulhydrater og vigtige plantehormoner. Den regelmæssige brug af Kelp som fodertilskud hjælper med at øge brugen af alle ingredienser i en komplet foderration, hvilket forbedrer dine fisks generelle sundhed og ydeevne. Kelp er en meget god og naturlig kilde til K-vitamin. Næsten alle typer fiskefoder burde bruge Kelp i stedet for syntetisk K-vitamin.

Høj Omega-3 Sildemel – Det højeste kvalitetsfiskemel. Sildemel indeholder en højere koncentration af DHA, der fremmer sund udvikling, vækst og farvning i fisk. Ferskfanget og frosset.

Sardinmel – Meget vigtig og gavnlig ingrediens, som giver dine fisk, ikke bare
fuldtfordøjede og absorberede proteiner, men også med følgende næringsstoffer: Vitamin B12, Selen, Fosfor, D-vitamin, Calcium, Vitamin B3, Jod, Kobber, Cholin og Vitamin B2.

Silde- og Sardinmel indeholder en af de mest koncentrerede kilder til omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA.

Spirulina – Disse 100% naturlige blågrønne alger er fyldt med rå proteiner og en bred vifte af vitaminer og mineraler, som fremmer optimal sundhed og forbedre immunfunktionen.
Spirulina indeholder også beta-caroten og andre naturlige pigmenter til farveforbedring.

Garanteret analyse:
Råprotein (min): 33%
Råt fedtstof (min): 5%
Råfiber (maks.): 5%
Fugtighed (maks.): 9%
Ask (maks.): 12%