NorthFin Krill Gold

kr. 94,00kr. 374,00

Anbefales til: Alle typer ferskvand, saltvand, kødædende og altædende fisk.

Compare
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Med 85% hele Antarktis krill brugt som hovedbestanddel, er Krill Gold / Pro Formula det bedste naturlige farveforbedrende supplement. Når du følger NorthFins unikke (fyldstoffri) formler dagligt – sammen med Krill Gold / Pro-farveforbedrende supplementspellets – er du garanteret strålende farver på alle dine akvariefisk.

Tilgængelig pelletsstørrelse: 1, 2, 3, 6 mm

Tilgængelig pakningsstørrelse: 80g, 250g, 500g, 1Kg

Pellets type: Langsomt synkende pellets

Hovedingredienser:

Antarktis Krill – Den antarktiske krill (Euphausia superba) er en art af krill, også kaldet lyskrebs, der findes i havet omkring Antarktis. Dette lille krebsdyr er hjørnestenen i det antarktiske økosystem i Sydhavet.
Det er en rejerlignende marine hvirvelløse (“uden rygsøjle” eller “uden ryghvirvler”) dyr.
Hver krill består af ca. 15% protein af høj kvalitet, der indeholder vitale aminosyrer og ca. 3% fedt og vitaminer. Det leverer mineraler som jern, fosfor og calcium. Det er også en naturlig kilde til carotenoider, som frembringer de stærke og levende farver i din fisk.
Indeholder en høj koncentration af Asthaxantin, som er et kraftigt naturligt pigment og antioxidant. Over 95% af pigmenterne i krill er i form af astaxantin. Astaxantin er ikke kun et naturligt pigment, men fungerer også som en fotoprotektor og antioxidant. Desuden er det blevet bevist, at astaxantin har en virkning i væksthastigheder og immunmodulation af både fisk og rejer. Antarktis Krill er fanget i det klare Antarktiske Ocean, og behandles inden for en time, og er pakket ombord på specialudstyrede skibe for at sikre sin friskhed, smag og superlative kvalitet. Således også et nyttigt fødevareprodukt til mennesker.

Certificeret Organisk Kelp – En type søgræs.
Kelp leverer ca. 60 mineraler, 21 aminosyrer og 12 vitaminer. Det giver også nitrogen, kalium, mikronæringsstoffer, kulhydrater og vigtige plantehormoner. Den regelmæssige brug af Kelp som fodertilskud hjælper med at øge brugen af alle ingredienser i en komplet foderration, hvilket forbedrer dine fisks generelle sundhed og ydeevne. Kelp er en meget god og naturlig kilde til K-vitamin. Næsten alle typer fiskefoder burde bruge Kelp i stedet for syntetisk K-vitamin.

Spirulina – Disse 100% naturlige blågrønne alger er fyldt med rå proteiner og en bred vifte af vitaminer og mineraler, som fremmer optimal sundhed og forbedre immunfunktionen.
Spirulina indeholder også beta-caroten og andre naturlige pigmenter til farveforbedring.

Calcium Montmorillonite Clay – Indeholder 67 mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, mangan, kalium, silica og meget mere. Giver også væsentlige sporstoffer.
Hjælper med at kompensere for diætmangler. Det har vist sig at være effektiv i fjernelsen af mykotoksiner, svampe, tungmetaller og andre toksiner fra dyrenes tarme.

Ingredienser:
Hele Antarktis Krill (Euphausia Superba), hvedemel, organisk kelp (Laminariales), hvidløg (Allium Sativum), Spirulina (kosttilskud), Astaxanthin, Montmorillonit ler, A-vitamin Acetat, L-Ascorbyl-2-Polyphosphate, Cholecalciferol, -tocopherolacetat, vitamin B12-supplement, riboflavin-supplement, niacin, pantothensyre, thiamin, calciumpantothenat, pyridoxinhydrochlorid, folinsyre, biotin, cholinchlorid, koboltsulfat, jernholdigt sulfat, mangansulfat, rosmarinfekstrakt.

Garanteret analyse:
Råprotein (min): 42%
Råt fedtstof (min): 5%
Råfiber (maks.): 5%
Fugtighed (maks.): 9%
Ask (maks.): 9%

 

 

Yderligere information

Pelletsstørrelse

2 mm, 3 mm

Mængde

80 g, 250 g, 500 g