NorthFin Tropical Sticks

kr. 128,00kr. 332,00

Anbefales til: Sydamerikanske cichlider eller andre typer kødædende og omnivore ferskvandsfisk.

Sticks er ikke bare Sticks. Undersøg indholdet inden du køber din vare. Der er enormt stor forskel på kvaliteten.

Compare
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

ÅRETS BRAND 2019-2020!

Tilgængelig pelletsstørrelse: 3 mm
Tilgængelig pakningsstørrelse: 250 g, 500 g, 1 kg
Pellettype: Flydende sticks

Høj DHA Omega 3 – Højkvalitets sildemel indeholder en højere koncentration af DHA, der fremmer sund udvikling, vækst og farve i fisk. Friskfanget og frosset.

Sardinmel – Meget vigtig og gavnlig ingrediens, der giver dine fisk – ikke bare fuldt fordøjede og absorberede proteiner – men også med følgende næringsstoffer: Vitamin B12, selen, fosfor, vitamin D, calcium, vitamin B3, jod, kobber, kolin , Vitamin B2.
Sardin- og sildemel er en af ​​de mest koncentrerede kilder til omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA.

Antarktisk krill – Krill indeholder proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler af høj kvalitet. Det er også en naturlig kilde til karotenoider, der frembringer de rige- og levende farver på dine fisk. Indeholder en høj koncentration af Astaxanthin, som er et kraftfuldt naturligt pigment og antioxidant.

Certificeret organisk kelp – En type marine tang. Kelp leverer cirka 60 mineraler, 21 aminosyrer og 12 vitaminer. Det giver også kvælstof, kalium og mikronæringsstoffer. Forbedrer den samlede sundhed og aktivitet for dine fisk.

Spirulina – Disse 100% naturlige blågrønne alger er fyldt med rå proteiner og en bred vifte af vitaminer og mineraler for at fremme optimal sundhed og forbedre immunfunktionen. Det indeholder også beta-caroten og andre naturlige pigmenter til farveforbedring.

Calcium Montmorillonite Clay – Anerkendt næringsstof, afgiftende middel og bakteriedræbende. Indeholder 67 mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, mangan, kalium, silica og mere. Tilvejebringer også vigtige sporstoffer. Hjælper med at kompensere for tidligere diætmangler. Det har vist sig at være effektivt til fjernelse af mycotoxiner, svampe, tungmetal og andre toksiner fra dyrenes tarmsystem.

Garanteret analyse:
Råprotein (min): 43%
Råt fedtstof (min): 5%
Råfiber (maks.): 5%
Fugtighed (maks.): 9%
Ask (maks.): 9%

Yderligere information

Mængde

250 g, 500 g, 1000 g